• Skolegade 27, 9632 Møldrup
  • [email protected]

Dimisionsfest

Møldrup skole tog afsked med eleverne fra 9.årgang. Det blev en aften med smil, sang og gode taler til eleverne som nu har gennemgået deres rejse fra 0-9.klasse i den danske folkeskole, og som nu bevæger sig ud på nye eventyr.

Skoleleder Katrine Larsen havde bedt eleverne om at skrive, hvad de tager med sig fra deres skoleliv på Møldrup skole. En havde skrevet; "Jeg tager en masse med. Hvordan man opføre sig som menneske, hvordan man hygger sig, men også hvordan man kommer igennem svære tider." og en anden havde om fremtiden skrevet: "Jeg er ikke helt klar over, hvad fremtiden bringer, men jeg ønsker at holde kontakten til mine klassekammerater."

Uanset hvad rejsen bringer, så ønsker vi alle vores elever god vind fremtiden og vi er stolte over de mennesker de er blevet til. Tilllykke til alle afgangseleverne!