Møldrup Skole

Kære forældre og elever

December er vinterens første måned, mørk og kold. Derfor gælder det om, at tænde mange små lys både fysisk og i vores øjne, så vi holder humøret og fællesskabet oppe.

Det gør vi blandt andet med pyntningen af hele skolen. Der er nu juleglæde på vægge, vinduer og gulve over hele skolen. Juletoge, pejse, juleborde, nissemænd, guirlander, hjerter og engle pryder skolen – så det er en fryd.

Tak til alle bedsteforældre og forældre, der har været med til at sprede juleglæden ved børn og børnebørn.

I dag har Luciaoptoget tændt lys hos os og på de mørke gange – tak for detsmiley

Vi glæder os til at se de af jer, der har tid til juleafslutning 11.15 i alrummet.

Vi ses igen på skolen torsdag den 03.01.2019 kl. 8.10

Rigtig glædelig jul – godt nytår

Katrine

Peder Borrisgård Pedersen den 13-11-2018

Skoleindskrivning

Onsdag den 12. december 2018 kl. 09.00 åbner Viborg Kommune for indskrivningen til 0. klasserne, der starter til august 2019.

Indskrivningen er åben til og med den 17. januar 2019.

Klik på følgende link for at indskrive dit barn: