Godt nytår

Kære Alle

Jeg vil ønske rigtig godt nytår til jer alle. Vi er kommet stille og roligt i gang med 2018, skolen summer af liv igen - det er dejligt.

En gang om året laver alle skoler en kvalitetsrapport - den kan findes på hjemmesiden fra medio marts. Det er en rapport der fortæller, hvordan vi arbejder, og hvilke effekter vi kan se. Det er primært det politiske niveau, forvaltningen, skolebestyrelsen, der læser den. Det kunne jeg godt tænke mig var anderledes. Derfor skal den gøres mere levende og nærværende.

Skolebestyrelsen har lavet en kort film om deres arbejde, ”de gode historier”. Jeg kunne tænke mig, at eleverne skulle bidrage med deres input omkring fagfordybelsesdage. Disse små filmklip skal også på skolens hjemmeside og bruges, når vi på KL´s børnetopmøde den 01.02skal fortælle om varierede/motiverende skoledage med fagdagene som eksempel.

Der skal bruges et barn fra hver fase til filmen. Hvis der er nogen af jer der tænker, at jeres barn ikke må filmes, vil I så ikke skrive en besked på intra til mig.

Filmene kommer på hjemmesiden samtidig med kvalitetsrapporten.

Peder Borrisgård Pedersen den 07-12-2017
    Skoleindskrivning

Tirsdag den 12. december 2017 kl. 9.00 åbner Viborg Kommune for indskrivning til børnehaveklasserne for skoleåret 2018/2019.
    Indskrivningen er åben til og med den 17. januar 2018.

Klik på følgende link: