Praktisk information

Er vi bekymret for dit barn kontakter vi jer. Det kan også være en god idé, at I kontakter os, hvis jeres barn har brug for ekstra opmærksomhed pga. sygdom i familien, skilsmisse, dødsfald eller hvis I på anden måde er bekymrede for noget. Vi har altid tid til en snak og ellers kan der arrangeres et møde med os. Forældreintra kan også benyttes.

Vi spiser madpakker i klubben og nogle dage er der lette og små madretter, hjemmebag osv. Vi acceptere ikke slik, chips, sodavand i klubtid (dog er det accepteret til overnatninger og andre arrangementer med klubben).

Klubmøde:
Vi holder møde 1 gang om måneden, hvor vi drøfter om børnene mangler noget. Vi syntes det er vigtigt at de bliver hørt og at de ved at vi høre på dem.

Spil på Playstation og Wii:
Vi spiller spil som er alderssvarende til børnene. Har børnene spil med hjemmefra skal klubpersonalet godkende spillet.